top of page

Huur een SUP board

Stand Up Paddling, beter bekend als 'suppen', is een unieke manier om de Vinkeveense Plassen te verkennen. Het is een sport waarbij je op een surfplank staat en met een paddle beweegt. Een perfecte activiteit voor zowel beginners als gevorderden. Het is een workout voor je hele lichaam en tegelijkertijd een ontspannende manier om te genieten van de natuur. 

De Vinkeveense Plassen zijn het perfecte terrein om per SUP board te verkennen. Het kalme water biedt een prachtige omgeving. Alles is perfect voor een onvergetelijke ervaring.

Het is een leuke manier om actief bezig te zijn en tegelijkertijd te ontspannen. Je kunt zelfs met vrienden of familie een tocht maken, waardoor het ook nog eens een sociale activiteit is.

Als je nog nooit stand up paddling hebt gedaan, dan is dit de perfecte gelegenheid om het eens te proberen. Het is niet moeilijk om aan de slag te gaan en als je een beginner bent kun je ook zittend op je knieën peddelen. 

Kortom, suppen op de Vinkeveense Plassen is een must-do activiteit voor iedereen die op zoek is naar een unieke en onvergetelijke ervaring in de natuur.

Image by Rikke Filbært

Reserveer vrijblijvend een SUP board.

Bij slecht weer kun je kosteloos annuleren.
Je hoeft nu nog niks te betalen.

Extra's
Thank you for your enquiry. We will contact you a.s.a.p.

Prijzen*

Alle prijzen zijn in euro en gelden voor gasten van BnB Assistant. Elk SUP board wordt standaard geleverd met een peddel en zwemvest. Huurder is verplicht een borg te betalen. Er staan SUP routes in de online gastengids.

*Ben je geen gast van BnB Assistant dan is het mogelijk om te huren voor 20 euro voor 2 uur of 30 euro voor 4 uur.

1 Dag

2 Dagen

3 Dagen

4 Dagen

5 Dagen

6 Dagen 
1 Week

Dry bag 20L

20

30

40

50

60

70

75

2.50/dag max. 7.50

bottom of page