top of page

Service op maat

Onze Airbnb service is een dienst speciaal voor particulieren die hun huis tijdelijk willen verhuren wanneer ze er niet zijn. 

Wil jij je huis verhuren terwijl je op vakantie bent, maar heb je daar hulp bij nodig? Dan is dit je oplossing. Wij nemen je alle taken uit handen zodat jij zorgeloos van je vakantie kunt genieten.


 

Wij maken en beheren je advertentie op Airbnb

Aanvragen van gasten worden direct beantwoord

Strenge screening gasten 

Check in / Check out

Vakkundige schoonmaak na elke check out

Linnengoed service

Wij zijn 24/7 het aanspreekpunt voor je gasten

Wij regelen alles van A tot Z

Professionele service voor jou én je gasten

Minder gedoe, meer service.

Top

Wat wij voor jou doen

Wat we doen
banner.png

advertentiebeheer

Je woning krijgt een aantrekkelijke advertentie met een pakkende tekst op Airbnb. We beheren je kalender, de prijzen en reageren direct op aanvragen. Als je zelf nog geen goede foto's hebt van je woning kunnen wij professionele foto's voor je maken.

email.png

prijsoptimalisatie

De prijzen van je woning worden nauwkeurige bepaald.
Zo worden prijzen onder andere aangepast aan het seizoen, de vraag en evenementen in de omgeving.
Per advertentiekanaal kunnen we verschillende prijzen hanteren. De commissie die je bijvoorbeeld over een boeking via booking.com betaalt is veel hoger dan een boeking via je eigen webpagina.

recruitment.png

Screening

Je woning is een kostbaar bezit dus we maken duidelijke afspraken aan welke eisen je gasten moeten voldoen. Wij screenen de gasten zorgvuldig en weigeren aanvragen waar we geen goed gevoel bij hebben.

"Ontzettend tevreden over de hulp van BnB Assistant. Ik reis veel en altijd als ik terugkom is mijn huis heerlijk schoon en de reviews van de gasten zijn altijd positief. "
- Verhuurder appartement in Amsterdam  -

introduction.png

persoonlijke Check in

Wij ontvangen je gasten altijd persoonlijk. We leiden ze rond, leggen de regels uit en zorgen dat het ze aan niks ontbreekt.

contact.png

24/7 aanspreekpunt

Tijdens het verblijf zijn wij het aanspreekpunt voor je gasten en buren. Mocht er iets aan de hand zijn dan lossen we het direct op.

broom.png

check out

We zijn persoonlijk aanwezig bij de check out. We controleren de woning, vragen om feedback en maken je huis weer brandschoon.

"Ik heb heel erg getwijfeld of ik mijn huis wel wilde verhuren tijdens mijn vakantie, maar heb er geen moment spijt van gehad. Ik verhuur nu zelfs als ik een weekendje weg ben. Communicatie is top en heel fijn dat er goed gescreend wordt op gasten die in mijn aangegeven gastprofiel passen."
- Verhuurder villa in Vinkeveen -

bottom of page