top of page
check in

Word een superhost

Waar:
Vinkeveen

Werktijden: 
Parttime. In shifts tussen 10:00 en 22:00. Exacte tijden en dagen in overleg.


Uurloon: 
Tussen €14 en €18, afhankelijk van je leeftijd, ervaring en resultaten. Je kunt ook
bonussen verdienen!

BnB Assistant helpt huiseigenaren met het verhuren van hun woning via Airbnb. Een van onze taken is het verwelkomen, helpen en het uitzwaaien van de gasten. Als host verwelkom je de gasten en help je ze op weg. Je leidt ze even kort rond door het huis, licht e.e.a. toe, overhandigt ze de sleutels, geeft instructies waar nodig en helpt ze om connectie met de WiFi te maken om er zeker van te zijn dat ze ons kunnen bereiken indien nodig. Je beantwoordt eventuele vragen en zorgt voor een warm welkom.

Bij de check out neem je de sleutels weer in ontvangst, vraag je of alles naar wens was en controleer je of de woning netjes achtergelaten is en er geen schade is of spullen ontbreken. Je checkt o.a. of alle lichten uit zijn, de ramen en deuren dicht zijn en het afval is weggegooid.


Ben jij welbespraakt, gastvrij en vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Dan zoeken we jou! Je wordt ingewerkt om check ins en check outs te doen en je zal ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden.

Wat wij belangrijk vinden:

  • Je bent gastvrij en behulpzaam

  • Je bent vriendelijk en geduldig

  • Je vindt het leuk om een praatje te maken

  • Je deelt graag je favoriete hotspots met de gasten

  • Je spreekt Engels

  • Je bent flexibel

  • Je bent betrouwbaar en altijd op tijd

  • Je woont in Vinkeveen of omgeving

  • Je regelt eigen vervoer (scooter, auto of fiets o.i.d.)

  • Je hebt een smartphone

 

'Bij BnB Assistant gaan we altijd voor 5 sterren!'

Wij streven altijd naar de maximale score. Waarom? Ten eerste, omdat we de gasten een top tijd willen bezorgen tijdens hun vakantie, citytrip of zakenreis en ten tweede, omdat we dan hoger in de zoekresultaten komen op Airbnb wat resulteert in meer boekingen en dus ook meer werk voor jou!
 

Hoe zit het met die bonus waar we het net over hadden? Omdat we vinden dat goed werk extra beloond moet worden kun jij een bonus verdienen met je werk. 

Na elke boeking geven de gasten een beoordeling waarbij ze hun verblijf beoordelen op verschillende punten zoals in het voorbeeld te zien is. Elke maand bekijken we de beoordelingen en word je beloond voor goede reviews.

Wil jij op een leuke manier eenvoudig iets bijverdienen in je vrije uren? Meld je dan aan via onderstaande knop en we nemen z.s.m. contact met je op.

review

Dit is een voorbeeld van een beoordeling van een van onze gasten. In 93% van de gevallen geven gasten ons 5 sterren voor de check in.

bottom of page