top of page

Verhuur je huis voor een vaste prijs per maand

Wil jij zekerheid, weten waar je aan toe bent, geen gedoe en een stabiel passief inkomen? Wij huren je huis voor meerdere jaren en verhuren je huis in het luxe segment aan zakenreizigers en families. Je huis blijft in topconditie en wordt minstens 1x per week volledig schoongemaakt. We betalen je elke maand netjes op tijd de huur en nemen bijkomende kosten als gas, water, licht, internet klein onderhoud, parkkosten, etc voor eigen rekening. 

Wij huren je huis voor minimaal 2 jaar.

Jarenlang een stressvrij passief inkomen.

Geen makelaarskosten om steeds weer nieuwe huurders te vinden.

Geen leegstand dus je mist geen enkele maand huurinkomsten.

Wij gebruiken je woning om te verhuren in het luxe segment.
Wij houden je huis in topconditie om goed te kunnen verhuren.
Nooit meer zeurende huurders, wij regelen en betalen klein onderhoud zelf.

Gas, water, elektra, internet, parkkosten, etc. zijn voor onze rekening.

Minder slijtage, want er wordt minder geleefd in je woning.
Plannen om je huis te verkopen? Geen probleem. Clausules mogelijk.

Stressvrij verhuren aan professionals voor een vast bedrag per maand.

Top

Wat wij voor jou doen

Wat we doen
sublease.png

contract opstellen

We tekenen samen een contract met voorwaarden en condities waar we ons allebei in kunnen vinden. Eventuele opties, clausules, wensen of eisen worden hierin opgenomen.

rating.png

investeren

Wij investeren in meubilair, decoratie, voorzieningen, kleine reparaties en professionele fotografie om je woning helemaal klaar te maken om in het luxe segment te verhuren.

recruitment.png

Screening

Je woning is een kostbaar bezit dus gaan we daar zorgvuldig mee om. Wij screenen onze gasten en weigeren aanvragen waar we geen goed gevoel bij hebben. Wij nemen alle verantwoordelijkheid voor eventuele schades dus laten zeker niet iedereen zomaar in je huis. We richten ons op families en zakenreizigers.

"Ontzettend blij met BnB Assistant als huurder. Het scheelt mij enorm veel tijd en werk, want hiervoor verhuurde ik zelf via Airbnb."
- Verhuurder appartement in Curacao  -

introduction.png

persoonlijke Check in

Wij ontvangen de gasten graag persoonlijk. We leiden ze rond, leggen de regels uit en zorgen dat het ze aan niks ontbreekt.

contact.png

24/7 aanspreekpunt

Tijdens het verblijf zijn wij het aanspreekpunt voor je gasten en buren. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn dan lossen we het direct op.

broom.png

check out

We zijn persoonlijk aanwezig bij de check out. We controleren de woning, vragen om feedback en maken je huis weer brandschoon.

"Het verhuren voor een vast bedrag per maand geeft me rust en zekerheid en ik vind het een prettig idee dat er goed voor mijn huis gezorgd wordt."
- Verhuurder villa in Vinkeveen -

Nóg meer voordelen voor jou

Nog meer service 2023
repair-tools.png

je woning wordt goed onderhouden

Om succesvol te verhuren in het luxe segment moet alles er tip top uitzien en goed functioneren. Klein onderhoud regelen en betalen we zelf. Ook onderhouden we je tuin.

sofa.png

geen verrassingen  achteraf

Wanneer je je woning voor een jaar aan iemand verhuurt die er gaat wonen is het altijd maar de vraag in welke staat  je woning wordt achtergelaten aan het einde van de huurperiode.

Omdat wij je woning voor korte periodes verhuren wordt je woning minder intensief gebruikt en niet uitgewoond. Elke week wordt er schoongemaakt en klein onderhoud wordt direct uitgevoerd. 

Je huis verkeert in topconditie gedurende de hele huurperiode.

sunbathing (1).png

levenslang stressvrij passief inkomen

Vakantieverhuur in het luxe segment is topsport. Het vergt zeer veel tijd, discipline, kennis en aandacht om het succesvol uit te voeren. Daar staat tegenover dat het lucratiever is dan traditionele langetermijnverhuur. 

Door onze investeringen, inzet, kennis en service kunnen wij een goed rendement uit je huis halen. 


Na het basiscontract van 2-3 jaar kun je de huur jaarlijks blijven verlengen. Als het van beide kanten bevalt kun je dus levenslang blijven genieten van een stressvrij inkomen.

"Mijn vorige huurder betaalde 1750 per maand en toen hij na een jaar vertrok moest ik de muren opnieuw schilderen, een aantal borden en glazen vervangen, kussentjes van de bank kon ik weggooien, de bank was een ligkuil geworden en de tuin was net een jungle. Nu huurt BnB Assistant voor 2000 per maand en ziet alles er na inmiddels 2,5 jaar nog steeds top uit."
- Verhuurder villa in Vinkeveen -

bottom of page