top of page

Hulp bij vakantieverhuur

Onze Airbnb service is een dienst speciaal voor particulieren die hun huis willen verhuren en daar hulp bij kunnen gebruiken.

Wil jij je eigen huis verhuren tijdens je vakantie? Of heb je een tweede huis, maar heb je geen tijd voor het beheren en verhuren daarvan? Dan is dit je oplossing. Wij nemen je alle taken uit handen.

Wij maken en beheren je advertentie op Airbnb

Aanvragen van gasten worden direct beantwoord

Notificaties en herinneringen per e-mail en sms

Check in / Check out

Vakkundige schoonmaak na elke check out

Linnengoed service

Wij zijn 24/7 het aanspreekpunt voor je gasten

Wij regelen alles van A tot Z

Mogelijkheid om op tientallen kanalen te adverteren

Professionele service voor jou én je gasten

Top

Wat wij voor jou doen

Wat we doen
advertentiebeheer

advertentiebeheer

Je woning krijgt een aantrekkelijke advertentie met een pakkende tekst op Airbnb. We beheren je kalender, de prijzen en reageren direct op aanvragen. Als je zelf nog geen goede foto's hebt van je woning kunnen wij professionele foto's voor je maken.

prijsoptimalisatie

prijsoptimalisatie

De prijzen van je woning worden nauwkeurige bepaald.
Zo worden prijzen onder andere aangepast aan het seizoen, de vraag en evenementen in de omgeving.
Per advertentiekanaal kunnen we verschillende prijzen hanteren. De commissie die je bijvoorbeeld over een boeking via booking.com betaalt is veel hoger dan een boeking via je eigen webpagina.

screening

Screening

Je woning is een kostbaar bezit dus we maken duidelijke afspraken aan welke eisen je gasten moeten voldoen. Wij screenen de gasten zorgvuldig en weigeren aanvragen waar we geen goed gevoel bij hebben.

"Ontzettend tevreden over de hulp van BnB Assistant. Ik reis veel en altijd als ik terugkom is mijn huis heerlijk schoon en de reviews van de gasten zijn altijd positief. "
- Verhuurder appartement in Amsterdam  -

smart lock

Check in

We laten de gasten graag zelf inchecken met behulp van een smart lock. Zo bieden wij de gast de garantie dat ze geen seconde hoeven te wachten bij aankomst en de vrijheid om in te checken wanneer ze willen. We zijn altijd in de buurt om te helpen en laten vaak na check in alsnog even ons gezicht zien.

contact

24/7 aanspreekpunt

Tijdens het verblijf zijn wij het aanspreekpunt voor je gasten en buren. Mocht er iets aan de hand zijn dan lossen we het direct op.

check out

check out

We controleren de woning, vragen om feedback en maken je huis weer brandschoon.

"Ik heb heel erg getwijfeld of ik mijn huis wel wilde verhuren tijdens mijn vakantie, maar heb er geen moment spijt van gehad. Ik verhuur nu zelfs als ik een weekendje weg ben. Communicatie is top en heel fijn dat er goed gescreend wordt op gasten die in mijn aangegeven gastprofiel passen."
- Verhuurder villa in Vinkeveen -

Nóg meer service in 2023

Nog meer service 2023
notificaties

Notificaties en herinneringen via sms

Naast de notificaties en herinneringen per e-mail kun je deze nu ook via SMS ontvangen. Deze service is zowel voor jou als je gasten. Waar je ook bent, met of zonder internet altijd op de hoogte wanneer er een boeking binnenkomt.

Wil je dat we de gast kort voor check in pas de code van je sleutelkluisje sturen per SMS? Alles is mogelijk.

checklist

Digitale checklists

We werken met zeer gedetailleerde digitale checklists zodat ons personeel niets belangrijks vergeet bij de schoonmaak, check in of check out.  


We activeren triggers aan de hand van de antwoorden die worden ingevuld. Zo worden we eenvoudig op de hoogte gebracht als de de voorraad koffiecups bijna op is of als er iets gerepareerd of vervangen moet worden.

Indien gewenst ontvang je een rapport in PDF van iedere schoonmaak. Zo weet je precies wat er is uitgevoerd, door wie en wanneer.

financieel overzicht

financieel overzicht

Uitgebreide details en specificaties m.b.t. je boekingen en uitbetalingen vind je in je financieel overzicht.
Zo weet je altijd precies hoe de bedragen op je maandelijkse factuur tot stand komen.

Wil je dat we een flesje wijn klaarzetten voor de gasten en moeten we de voorraad ook bijvullen? Geen probleem. De bonnetjes vind je in je overzicht en worden verrekend met je volgende uitbetaling.

online check in formulier

online check in formulier &
Upselling

Wij verzamelen alle verplichte gegevens van je gasten die je nodig hebt met behulp van ons online check in formulier. Van contactgegevens en verwachte aankomsttijd tot ID verificatie.

Nadat je gast het formulier heeft ingevuld bieden we extra diensten en producten aan. Denk hierbij aan een late check out, een vroege check in, champagne bij aankomst of een bootje huren. Dat betekent extra service voor je gasten en extra inkomsten voor jou!

bottom of page