top of page
Slapen in een hangmat op het strand

Succesverhalen

De vakantie van Mark
17 juni - 4 juli
Locatie: Amsterdam
Verdiensten: zie verhaal 

* Vanwege de privacywetgeving zijn namen fictief en exacte adressen niet bekendgemaakt.
De genoemde bedragen zijn daadwerkelijk verdiend door deze huiseigenaren.

Top

Vakantie Mark
Mark heeft een huis met 2 verdiepingen net buiten Amsterdam, geschikt voor 4 personen. Toen hij op vakantie ging heeft hij BnB Assistant ingeschakeld om zijn huis te verhuren en beheren. Zijn huis was 17 dagen beschikbaar. BnB Assistant heeft 12 nachten van de 17 weten te verhuren verdeeld over 4 boekingen.

Boeking 1
De eerste gasten waren 4 volwassenen. Ze boekten via Airbnb voor 3 dagen Het bedrag dat Mark overhield aan deze eerste boeking na aftrek van de commissies van Airbnb en BnB Assistant was €501.

reserveringsgegevens
geld verdienen

Boeking 2
De tweede gasten waren 3 volwassenen. Ze boekten via Airbnb voor 3 dagen Het bedrag dat Mark overhield aan deze tweede boeking na aftrek van de commissies van Airbnb en BnB Assistant was €414.

reserveringsgegevens
bankafschrift

Boeking 3
De derde gasten waren een stel. Ze boekte via Airbnb voor 3 dagen Het bedrag dat Mark overhield aan deze derde boeking na aftrek van de commissies van Airbnb en BnB Assistant was €326.

reserveringsgegevens
bankafschrift

Boeking 4
Na de derde boeking kreeg Mark het nieuws te horen dat zijn huis verkocht was. Om die reden hebben we 2 openstaande boekingen moeten annuleren waarvoor Airbnb kosten in rekening brengt. We hebben deze kosten verrekend met de uitbetaling van de vierde en dus laatste boeking van Mark. We hebben het bedrag van de oorspronkelijke uitbetaling aangehouden.
De vierde gasten waren een stel. Ze boekte via Airbnb voor 3 dagen Het bedrag dat Mark overhield aan deze vierde boeking na aftrek van de commissies van Airbnb en BnB Assistant was €326.

reserveringsgegevens
bankafschrift

Wat heeft Mark in totaal verdiend tijdens zijn vakantie?
Mark heeft tijdens zijn vakantie €1569 verdiend met 12 dagen verhuur door BnB Assistant in te schakelen. De gasten gaven allemaal de maximale 5 sterren voor hun verblijf en Mark trof zijn huis schoner aan dan toen hij vertrok.
Benieuwd wat jij zou kunnen verdienen met je huis?

Meld je direct aan:

bottom of page